среда, 9. април 2008.

javni seks

U Amsterdamu, tačnije u Vondelparku dozvoljeno je upražnjavanje javnog seksa. Niko vas neće uhapsiti, niti kazniti ako sa svojim/om partnerom/kom upražnjavate seks u ovom parku. Svi su dobrodošli.
Bravo Holanđani. Uradili ste veliku stvar za javni seks. Učinili ste da svi oni koji to žele, ili koji iz privatnih razloga ne rade to kod kuće, sada mogu činiti u jednom od njlepših parkova Amsterdama. Ova legalizacija ili par njen početak najavljuje jednu seksualnu inovaciju. Seks je najnormalnija stvar, i svi ga upražnjavaju.
Dok Srbija ne bude oslobođena ovog ''brutalnog viznog režima'' besumušno ćemo vaditi vize da bi se opušteno i javno je*ali na svežem vazduhu, bez straha da će nas neko uhapsiti. Doduše Srbija nudi mnogo mogućnosti na kojima možete ispuniti svoje obaveze, napr. Košutnjak, Avala, Kalemegdan, Ada, ali to nije to, uvek imate na umu da neko može da naiđe. Prava stvar je kada kažete nešto tipa: ''Odoh u Vondelpark da se jeb*m'' i pritom znate da policijski službenik/ica može samo da nakrivi šapku i da vas pozdravi.
I dok se neki u Srbiji bore da dokažu ''pravo na svoja seksualna prava'' Holadđani još 1815. legalizovaše prostituciju, sadai javni seks,i ko zna šta će još. Pa nek im je sa srećom, i ako želite da još bolje budete obavešteni web sajt Unije holandskih seksualnih radnica nalazi se na adresi http://www.rodedraad.nl/

1 коментар:

Andrijana Knezevic је рекао...

a zasto ne bi otisao u hotel nego da se od parka pravi javna kuca?